Contact

Orthodontiepraktijk BraceTime Heerhugowaard
Middenwaard 100
1703 SH Heerhugowaard
Tel: 072 571 3331

info@bracetimeheerhugowaard.nl

Openingstijden:
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.15 – 16.30 uur
Dinsdag van 08.00 – 16-30 uur

U vindt ons op de 1e verdieping. De ingang vindt u aan de buitenzijde bij de ingang van Middenwaard (de kant van het gemeenteplein). De entreedeur is naast een hoge stenen pilaar.

Tijdens praktijkuren kunt u voor spoed altijd terecht na een telefonische afspraak via ons telefoonnummer: 072-571 3331.
De spoeddienst buiten praktijkuren is UITSLUITEND en alleen bedoeld voor ongevallen, nabloedingen en ernstige pijnklachten, die niet kunnen wachten tot de eigen tandarts weer bereikbaar is. Indien het noodzakelijk is gebruik te maken van deze dienst, wilt u dan rekening houden met contante betaling en wilt u uw verzekeringspapieren meenemen? Tijdens de spoeddienst is legitimatie verplicht.
De Tandarts Spoed Praktijk in Alkmaar is buiten praktijkuren bereikbaar op: 0900-8602.

Vergeet uw ID bewijs niet mee te nemen bij uw 1e afspraak!

Wij zijn als zorgverlener verplicht deze in te voeren bij uw gegevens. Het afzeggen of wijzigen van een afspraak kan alleen telefonisch.

Niet nagekomen afspraken:
Indien een afspraak geen doorgang kan vinden, dient deze minimaal 24 uur van te voren afgemeld te worden. Bij niet tijdige afmelding kan de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

Parkeren
U kunt tegen betaling parkeren in de parkeergarage van Middenwaard.